Tapaamiset kasvotusten, missä ikinä oletkin.

Yealink videoneuvottelu

Meiltä löydät myös Yealinkin edustuksen. Yealink on globaali johtava yhdistetyn viestintäratkaisujen tuottaja. Tutustu tuotteisiin ja kysy lisää.

 

 Kuvassa Microsoft Teams Rooms-huone ratkaisu suurille neuvotteluhuoneille

 

 

VC 200

Yealink

Yealinkin VC 200 päätelaite on suunnattu pieniin ja keskikokoisiin neuvotteluhuoneisiin. Päätelaitteessa on 4K kamera, 4x digitaalinen zoom sekä superleveä 103 asteen peitto, jolloin lähimmätkin istumapaikat tulevat näkyviin. Laitteessa sisäänrakennettuna 6 mikrofonin yksikkö, joka toistaa selkeästi äänet.

Kompaktin muotoilun lisäksi laite on erittäin helppo ottaa käyttöön, liitä ainoastaan hdmi ja verkkokaapeli laitteeseen ja olet valmis.

Yealink VC200

 

VC 500

Yealink VC 500

Yealinkin VC 500 malli soveltuu keskikokoisiin sekä suurempiin neuvotteluhuoneisiin ja neuvottelutiloihin hyvän kameran kuvan, leveydeltään jopa 83 astetta. Kamera on 5x optisella zoomilla varustettu hd kääntöpääkamera, joka on integroituna koodekkiin. Käyttöönotto on todella yksinkertaista. Sijoita laite näytön yläosaan, kytke hdmi sekä verkkojohto laitteeseen ja olet valmis. 

VC500 mallista löytyy kaksi versiota, jossa toiseen sisältyy langattomat mikronit ja toiseen sisältyy 5 tuuman kosketusnäyttöinen puhelin yhdistettynä langallisiin mikrofoneihin mahdollistaen erinomaisen äänikokemuksen.

Yealink

 

Työpöytäsovellus

Yealink

Yealinkin työpöytäsovellus antaa sinulle mahdollisuuden nauttia hd kuvanlaadusta neuvotteluissasi yhdessä työpöydän jaon kanssa missä tahansa.

Ohjelmiston toiminta perustuu H.323 ja SIP protokolliin mahdollistaen Yealinkin kokousserverin kautta yhteensopivuuden  neuvotteluhuoneisiin ja mobiililaitteisiin eri valmistajien kesken.

Kokeile työpöytäsovellusta, lataa oheisista linkeistä itsellesi sopiva versio. Ole meihin yhteydessä, avustamme asetuksissa, jotta pääset alkuun.

Yealink VC Desktop for Windows

Lataa tästä desktop sovellus Windowsille

Yealink VC Desktop for Mac

Lataa tästä desktop sovellus Macille

 

Mobiili aplikaatio

Lataa puhelimeesi sopiva sovellus, joko Google Playstä tai Apple Storesta. Mobiilisovellus mahdollistaa sinun nauttia hd kuvanlaadusta neuvotteluissasi työpöydän jaon kanssa missä tahansa. 

Yealink

Ohjelmiston toiminta perustuu H.323 ja SIP protokolliin mahdollistaen yhteensopivuuden mm neuvotteluhuoneisiin ja ohjelmistopäätelaitteisiin ja ip puhelimiin eri laitevalmistajien kesken.

Ota meihin yhteyttä ja kysy tarvittaessa lisää aiheesta.

 

 

Ratkaisut

Ota yhteyttä myyntitiimiimme, niin suunnittelemme teille sopivan ratkaisun.

myynti(at)arcturia.fi.

Lomake 341441825 näytetään tässä.