Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Tapaamiset kasvotusten, missä ikinä oletkin.

Neuvotteluhuoneet

Innovatiiviset neuvotteluhuoneratkaisut

Nykyaikainen työelämä vaatii joustavuutta ja tehokkuutta erityisesti kokoushuoneiden tilaratkaisujen osalta. Yritykset hankkivat käyttöönsä ratkaisuja, jotka tukevat sekä fyysisiä että virtuaalisia kokouksia saumattomasti. Helppokäyttöiset Teams Room huoneratkaisut on vastaus tähän tarpeeseen yhdistäen huipputeknologian ja helppokäyttöisyyden parhaan mahdollisen yhteistyökokemuksen saavuttamiseksi. Olemme toimittaneet jo usean vuoden kokemuksella neuvotteluhuoneratkaisuja yrityksille ja julkisille organisaatioille. Toteutamme palveluna yhtenäiseksi kokonaisuudeksi suunniteltuja neuvotteluhuoneita eri laitevalmistajien ratkaisuilla. Neuvottelutilaratkaisut toteutetaan useilla näyttövaihtoehdoilla. Huonekokonaisuuksien toteutuksista ja toimivuudesta vastaa meidän oma koulutettu videoneuvottelupalveluihin erikoistunut ammattilaistiimimme.

Teams Room huoneratkaisut

Teams Room -ratkaisut tuovat Microsoft Teamsin edut suoraan neuvotteluhuoneeseen. Näiden ratkaisujen avulla voit yhdistää kokoustilat Teams -kokouksiin saumattomasti ja intuitiivisesti. Teams Room huonejärjestelmät tarjoavat helpon ja nopean liittymisen kokouksiin yhdellä painalluksella. Laitteistojen mikrofonit, kaiuttimet ja kamerat takaavat selkeän viestinnän neuvotteluun. Laitteistot ovat skaalautuvia ja tukevat erilaisia kokoustilanteita pienistä neuvotteluhuoneista suuriin konferenssitiloihin. Laitteistojen automaattiset Microsoftin tietoturvatoiminnot varmistavat, että neuvottelu on aina turvallista. Android- että Windows-käyttöjärjestelmiin perustuvat ratkaisut tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja.

Windows vai Android neuvotteluhuonelaitteisto?

Windows Teams Room –ratkaisut

Windows Teams Room -järjestelmät tarjoavat kattavat ominaisuudet ja tehokkaan suorituskyvyn, mikä tekee niistä sopivan valinnan suurempiin neuvottelutiloihin ja monimutkaisempiin usean kameran kokousasetelmiin. Windows-ympäristössä on laajemmat integraatiomahdollisuudet muiden Microsoft-tuotteiden ja -palveluiden kanssa, kuten Microsoft 365, SharePoint ja OneDrive. Windows-pohjaiset järjestelmät ovat usein hyvin mukautettavissa, mikä mahdollistaa erilaisten laitekokoonpanojen käytön.

Android Teams Room -ratkaisut

Android-pohjaiset ratkaisut ovat usein edullisempia, mikä voi olla etu pienemmille yrityksille tai budjettitietoisille organisaatioille. Android-järjestelmät ovat yleensä käyttäjäystävällisiä ja helppoja ottaa käyttöön, mikä voi vähentää IT-tuen tarvetta. Laaja ja monipuolinen valikoima eri valmistajien Android-laitteita tarjoaa joustavuutta laitevalinnoissa pienin ja keskikokoisiin neuvottelutiloihin.

USB-liitännäiset ratkaisut pieniin neuvottelutiloihin

BYOD (Bring Your Own Device) -ratkaisut pieniin neuvottelutiloihin ovat suunniteltu mahdollistamaan helpon ja joustavan videoneuvottelukokemuksen käyttää työntekijöiden omia tietokoneita ja verkkoneuvottelusovelluksia. Ratkaisut ovat sopivia organisaatioille, jotka etsivät helppokäyttöistä ja kustannustehokasta ratkaisua liittyä verkkoneuvotteluun millä tahansa sovelluksella. Usein tarvitaan vain USB- tai HDMI-kaapelin liittäminen kannettavaan tietokoneeseen. Saatavilla myös täysin langattomia ratkaisuja. Kevyillä videobar ratkaisuilla aina onnistuneet kokoukset edullisesti.

Miksi valita meidät?

Olemme erikoistuneet tarjoamaan ja asentamaan neuvotteluhuoneratkaisuja monen vuoden kokemuksella. Jokainen organisaatio on ainutlaatuinen ja meiltä löydät palveluja:
Konsultointi: Autamme suunnittelemaan parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.
Asennus ja tukipalvelut: Huolehdimme laitteiden asennuksesta ja tarjoamme jatkuvaa tukea.
Koulutus: Varmistamme, että asiakas osaa hyödyntää uusia laitteiston ominaisuuksia tehokkaasti.

Paranna tiimisi yhteistyökokemus Microsoft Teams Roomsin avulla

Ota yhteyttä
Kun olet kiinnostunut kuulemaan lisää, ota yhteyttä ja voimme yhdessä rakentaa parhaan mahdollisen neuvotteluhuoneratkaisun juuri sinun neuvottelutilaan.

Email: myynti(a)arcturia.fi