Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Tapaamiset kasvotusten, missä ikinä oletkin.

Meeting Owl

Tee neuvottelut helposti Meeting Owl 3 laitteella, jossa on 360 asteen kamera, mikrofonit ja kaiuttimet.

Hybridityö on tullut jäädäkseen ja Meeting Owl 3 kokoaa tiimisi yhteen ajasta ja paikasta riippumatta. Laite on yhteensopiva kaikkien suosituimpien alustojen kanssa, kuten Zoomin, Google Meetingin ja Microsoft Teamsin.

OWL Bar

Parempia yhdessä
Yhdistämällä Owl Barin ja Meeting Owl 3:n, voit tallentaa kaikki huoneen kulmat ja jakaa parhaan näkymän huoneessa olevista osallistujista riippumatta siitä, missä he istuvat. Tämä yhdistelmä tarjoaa sinulle mahdollisuuden tarkastella tilannetta monesta eri näkökulmasta, mikä lisää vuorovaikutusta ja tekee kokouksistasi entistä tehokkaampia. Anna osallistujiesi tuntea itsensä osaksi kokousta, riippumatta siitä, missä he sijaitsevat.

Huoneissa, joissa ihmiset ovat sekä toistensa että näytön edessä, Meeting Owl 3 ja Owl Bar muodostavat tiimin, joka varmistaa, että kaikkien kasvot ovat aina näkyvissä. Näin etäosallistujat eivät missaa mitään.

Meeting OWL4+

Mielenkiintoinen uutuus tuote, jossa mm 4K resoluutio ja 64 MP kamera. Uudistuneen teknologian ansiosta Owl Labsin Intelligence Systemin avulla voit hallita kokousta ja säätää asetuksia mielesi mukaan. Esimerkiksi Presenter Enhance ominaisuuden ansiosta voit siirtyä nopeasti nimettyyn esittäjään kameran nopeammalla reaktionopeudella, henkilön seurannalla ja zoomauksella.

Meeting Owl 4+ -laitteen asennus- ja käyttöönottoprosessi on helppo, mikä tekee käyttöönotosta nopean ja vaivattoman. Pakkauksen purkamisesta ensimmäiseen kokoukseen kuluu vain muutama minuutti.

 

Uusi OWL 4+ verkkokaupassamme. Kysy tarjous tuotteista tai pistäydy ostoksilla verkkokaupassamme. Klikkaa kuvaa alla, pääset suoraan ostoksille

Olemme Owl Labs tuotteiden valtuutettu jälleenmyyjä.