Tapaamiset kasvotusten, missä ikinä oletkin.

Etähoiva

Etähoiva ja Etäterveydenhuolto on tällä hetkellä tärkeä ja kehittyvä alue. Meiltä löydät alan mielenkiintoisimmat tuotteet ja palvelut.

Hoivapäätelaitteet:

Arctic Touch hoivapäätelaitteet ovat helppoja käyttää sekä käyttäjäystävällisiä. Hoivapäätelaite mahdollistaa useiden erilaisten terveyttä, turvalisuutta ja hyvinvointia lisäävien palveluiden tuomisen kotona tai laitoshoidossa asuville ikäihmisille, sekä muille vastaavien palveluiden piirissä oleville. Hoivapäätelaitteet on mahdollista saada tabletti- versiona tai suurempana kosketusnäyttöyksikkönä.

Hoivapäätelaitteina toimivat usein kosketusnäyttöiset pc:t, sekä windows- ja Android tabletit. Halutuimpina lisäosina hoivaohjelmistoon lisätään kalenterimuistuttaja kertomaan eri tapahtumien alkamisesta, terveysmittaukset välilehti, jonka avulla on helppo suorittaa päivittäiset terveysmittaukset sekä lisänä mielenkiintoiset ja loppukäyttäjän haluamat nettisivut. Mukanavana ja tarpeellisena  lisänä saatavilla myös videoneuvotteluohjelmiston omaisversio. Tutustu tehokasta etäterveydenhuoltoa tästä.

hoivatablet

 

Mittalaiteet:

Mittalaitteiden avulla potilas tai asiakas osallistuu aktiivisesti oman terveydentilansa seuraamiseen. Kyseessä voi olla normaalista perusterveyden seuraamisesta tai erikseen määrättyjen kontrollikäyntien välisen terveydentilan seuraamisesta.

Lisäksi seurantalaitteiden avulla tarkastat hyvinvointisi helposti ja nopeasti, päivittäin.

Sähköisiä mittalaitteita löytyy mm. verenpaineen, verensokerin, happisaturaation, spirometrin, lämpömittarin, vaa-an elektronisen stetoskoopin, antikoagulaaiomittarin ja EKGn osalta. Seurantalaitteina toimivat mm. rannekkeet, älykellot sekä älypuhelimen ohjelmisto.

mittalaitteet  beurer

Lue lisätietoja ArcticHealth puhelinsovelluksesta (pdf), jonka avulla käyttäjä voi tehdä mittaukset ja seurannan itse älypuhelimellaan (Android).

 

Nightvision:

Kotihoivakameroiden avulla toteutuu turvallinen kotona asuminen.

nigthvision

Lue tarkemmin oheisesta Nigthvision esitteestä. (pdf)

Etäasiointipisteet:

Etäasiointipisteet on kuntalaisille tarkoitettuja sähköisen asioinnin paikkoja. Näissä etäasiointipisteissä kuntalainen voi käyttää kuvapuhelinpalveluita ja muita internet- palveluita. Esimerkkeinä lomakkeiden tulostaminen, laskujen maksaminen, asiakirjojen kopiointi ja dokumenttien scannaus. Reaaliaikaisella kuvapuhelulla hoituvat erilaiset asioiden hoitamiset erittäin helposti.

Lue lisää Etäasiointipisteistä oheisesta dokumentista (pdf).

hoiva

 

Katso oheisesta videosta kooste mittalaitteista.

Palvelut

Tarvitsetko apua etäkokouksen järjestämiseen? Ota yhteyttä, niin autamme sinua ongelman ratkaisemisessa.

myynti(at)arcturia.fi.