Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Tapaamiset kasvotusten, missä ikinä oletkin.

HP Poly

Poly video- ja viestintäratkaisuilla voidaan tuottaa asiakastilaan kiinteitä tietoturvallisia videoneuvotteluja ja pilvipohjaisia verkkoneuvotteluja.

Yhdessä Arctic Connect Oy kanssa olemme Poly kumppani

 

Poly HP videoneuvottelujen avulla yrityksesi voi merkittävästi vähentää matkustamisen tarvetta, säästää rahaa ja tehostaa työajan käyttöä. Löydät meiltä myös Microsoft Teams sekä Zoom -yhteensopivat laitteet.

Videoneuvottelu kokoaa osallistujat vaivattomasti yhteen välimatkoista riippumatta. Kun keskustelut käydään kasvokkain niin kommunikointi välittyy selkeästi ja kokonaisvaltaisesti.

 

Kotiin tai toimistolle

Poly Studio videobar-ratkaisut on suunniteltu henkilökohtaiseen neuvotteluun kotitoimistolla tai pienissä toimistotiloissa. Erinomaiset kameraominaisuudet, sisäänrakennetut mikrofonit ja kaiuttimet samassa laitteessa takaavat hyvän kuva- ja äänenlaadun. Ulkoisten taustaäänien vaimennus ja suodatus pitävät taustaäänet pois neuvottelusta. Laitteisto on helppo ottaa käyttöön ja asentaa näytön päälle.    

Mobiilityöntekijälle Poly Studio web-kamera antaa tasokkaan kamerakuvan neuvotteluun missä ikinä oletkin. Kun halutaan neuvotteluun parempaa äänenlaatua täydennetään web-kameraa Poly Sync neuvottelukaiuttimella tai Poly Focus kuulokkeilla.

Lataa etätyöratkaisut esite

 

USB kytkentäiset neuvotteluhuoneratkaisut

Kokoukset kaikilla sovelluksilla. Yhdistä laitteisto suoraan tietokoneeseen ja näyttöön. Käytä neuvottelusovellusta omalta tietokoneelta. Kameran 120 asteen kuva-ala sopii hyvin 1-4 hengen neuvotteluihin. Kiinteät äänilaitteet ja kamera on optimoitu pienien hybriditilojen ominaisuuksia silmällä pitäen.

 

Kiinteät neuvotteluhuoneratkaisut

Kiinteät videobar -laitteistot 6-12 henkilön tiloihin. 4K kameran 120 asteen laajakuvalla kaikki osallistujat tulevat varmasti Teams kokouksessa nähdyiksi. Mukautettu kaiutin- ja mikrofonipaneeli takaavat, että kokoukset myös kuulostavat yhtä hyvältä kuin ne näyttävät. Mukana helppokäyttöinen Poly TC8 -kosketusnäyttöohjain. Mukana langaton ja langallinen sisällönjako. Laitteisto toimivat perinteisenä videolaitteena (H.323 / SIP) ja valmiiksi optimoiduilla pilvipohjaisilla MS Teams ja Zoom sovelluksilla. 

Pelkkänä videokamerasoundbar -ratkaisuna X30 ja X50 yhteensopiva TrueConnectorin kanssa

 

 

 

Entä sitten audioratkaisuja:

 

Poly kuuloke- ja kaiutinratkaisut ovat yhteensopivia Unified Communications ratkaisuiden sekä Microsoft Teams ratkaisuiden kanssa. 

 

Valitse esimerkiksi meluisampaan ympäristöön uusi vastamelukuuloke Voyager Surround 80, kokeile ja totea kuulokkeen toimivuus.

 

Vai sopisiko sinulle paremmin liikkuvaan työhön soveltuva Voyager Legend 5200:n, kokeile ja ihastu, aivan fantastinen käytössä, yksinkertaisesti alansa paras.

Teetkö mieluiten etätyötä kotitoimistolta käsin, silloin valintasi saattaa kohdistua Poly Sync 20:een, miellyttävästi muotoiltuun kaiutinmikrofoniin.

Polyn runsaasta valikoimasta löydät muitakin sinulle sopiveltuvia vaihtoehtoja, lue lisää alla olevista linkeistä tai kysy suoraan meiltä osoitteesta myynti@arcturia.fi.

 

Poly ratkaisuja videona: