Tapaamiset kasvotusten, missä ikinä oletkin.

Jabra kuulokkeet ja videoneuvottelutuotteet

Jabran tuotevalikoimista löytyy langattomat- ja langalliset kuulokkeet sekä etäneuvotteluihin soveltuvat Speak-sarjalaiset neuvottelukaiuttimet ja PanaCast videoneuvottelutuotteet.

Jabra PanaCast

Uutuus! Jabra PanaCast täydellinen pienille ryhmille videoneuvotteluihin.

Jabra Panacast

Paranna neuvotteluhuonettasi Panoramic 4K -videolla. 

Jabra PanaCast on plug-and-play -laite, joka on suunniteltu parantamaan tapaamisia huddle-huoneissa käyttämällä kolmea 13 megapikselin kameraa ja reaaliaikaista videonompelua, jotta saadaan täysi 180 asteen näkymä. Nauti luonnollisesta, osallistavasta ihmisen näkökulmasta ilman sokeita kohtia.

Lisätietoja tuotteesta, lue tekniset tiedot.

Katso tuotteen video tästä linkistä.

 

Jabra kuulokkeet

Jabra Business Solutions -tuotteet ovat yrityksille suunnattuja  Microsoft Lync™ ja Skype for Business -headset ratkaisuja ja ovat käyttöönotettavissa useimpien Unified Communications -järjestelmien kanssa. Jabra Business Solutions -mallisto parantaa tuottavuutta sekä vähentää  toimistohenkilöstön ja call center -työntekijöiden poissaoloja.

jabra engage 75

Jabra Engage  on uusi langattomien kuulokkeiden/headsettien sarja joka on suunniteltu moderniin toimistooon. 
Jabra Engage 75 -tukiasemassa on ylimääräinen Micro USB -portti ja Bluetooth. Tämä tarkoittaa, että voit kytkeä yhteen tukiasemaan 5 laittetta samanaikaisesti: kaksi USB-laitetta tai yksi analoginen puhelin ja kaksi Bluetooth-mobiililaitetta.
Engage-sarjan avulla Jabra on mukautanut DECT-viestintäprotokollan, joka tukee kolme kertaa langattomien kuulokkeiden tiheyttä yhdellä tilalla, mikä on ehdoton edellytys nykyisissä toimistoissa, joissa langattomat spektrit ovat yhä enemmän pakattuja.

Ratkaisut

Ota yhteyttä myyntitiimiimme, niin suunnittelemme teille sopivan ratkaisun.

myynti(at)arcturia.fi.

Lomake 341441825 näytetään tässä.