Tapaamiset kasvotusten, missä ikinä oletkin.

Sennheiser audioratkaisut

Sennheiser Team Connect wireless kaiutinmikrofonien avulla luot helposti ja nopeasti toimivan äänentoistojärjestelmän tilaan kuin tilaan.

Sennheiser Team Connect Wireless on siirreltävä langaton audiojärjestelmä verkkoneuvotteluihin. Team Connect Wireless on laadukas ja tyylikäs tuote täydentämään tämän päivän neuvotteluvalmiuksia. Tuotteet ovat suunniteltu helpottamaan etäkokouksien järjestämistä ja mahdollistaa useiden laitteiden yhdistämisen neuvotteluun samanaikaisesti.

Erinomainen järjestelmä pienien ryhmäneuvottelujen audioratkaisuksi kun halutaan nopeasti aloittaa kokous yhdistämällä tietokone, puhelin tai mobiililaite samaan verkkoneuvotteluun.

Saatavana neljän satelliitin kokonaisuus siirreltävällä salkulla, sekä neljän tai kahden yksikön mallit kiinteisiin kokoushuoneisiin. Oikealla sijoittelulla kaiutinmikrofonit kattavat jopa 24-30 osallistujan neuvottelutilan.

Yksiköt voidaan sijoittaa haluttuun paikkaan neuvottelutilassa, juuri sinne missä osallistujat haluavat olla ja voit aloittaa kokouksen.
Asennuksia ei tarvita, järjestelmä itse muodostaa yhteyden yksiköiden välillä ja olet jo mukana neuvottelussa. 

Kätevää ja helppoa!

Lue lisää esitteestä. (pdf)

 

Ratkaisut

Ota yhteyttä myyntitiimiimme, niin suunnittelemme teille sopivan ratkaisun.

myynti(at)arcturia.fi.

Lomake 341441825 näytetään tässä.